Plattegronden

Onze plattegronden

zijn de onderlegger van elke advertentie.

Lees meer

Plattegronden
Met onze plattegronden krijgen uw kopers altijd het benodigde inzicht. Wij werken met Floorplanner, zodat al onze plattegronden zowel online als offline eenvoudig te gebruiken zijn. In overleg met u bepalen we hoe de plattegronden er uit komen te zien. Onze bouwkundigen checken de plattegronden vooraf op correctheid. Dat bespaart u een hoop tijd en weerspiegeld uw kwaliteit bij uw klanten. Omdat uw vastgoedadvertentie baat heeft bij een juiste en accurate plattegrond zijn de wijzigingen natuurlijk bij de prijs inbegrepen. Dat maakt het wel zo overzichtelijk.

 Levertijd één werkdag

Bouwkundig in orde

 Gratis aanpassingsronde

 Scherp geprijsd


Plattegronden
Woningplattegronden worden standaard met Floorplanner gemaakt. U ontvangt van ons meerdere bestanden: een afbeelding, een .fml bestand en een link naar de plattegrond. Daarmee weet u zeker dat u de plattegrond altijd en overal kunt gebruiken.
Inmeten
Wanneer u niet over een juiste plattegrond beschikt, meten onze bouwkundigen met professionele apparatuur het pand graag voor u in. Zo bent u zeker van een correcte maatvoering en besparen we u veel tijd.
Oppervlakte
Een ingemeten pand is leverbaar met een oppervlaktemeting conform de Branche Brede Meetinstructie (NEN2580). Zo hebben u en de kopers volledige zekerheid hebben van een correcte maatvoering en oppervlakte.

Bekijk de voorbeelden