Bedrijfsonroerendgoed

Uw BOG

beter in beeld.

Lees meer

Bedrijfsonroerendgoed

Bedrijfspanden vragen een heel andere presentatie dan uw woningen. Bereikbaarheid en een representatieve entree zijn bijvoorbeeld belangrijke aspecten. Maar net als bij woningen is een goede presentatie altijd het begin van een succesvolle transactie.
We bieden alles wat u nodig heeft, van fotografie tot een volledig NEN2580 rapport. Dat scheelt u een hoop werk en u hoeft alleen nog maar te verkopen. Het materiaal is geschikt voor uw offline marketing, maar natuurlijk ook voor uw online promotie.

Op maat voor BOG

 Scherp geprijsd

 Snelle levertijd


Plattegronden

Onze plattegronden laten de mogelijkheden van uw BOG zien. Geïnteresseerden willen immers weten of een pand of verdieping geschikt is voor hun werkzaamheden.
Wij zorgen voor plattegronden waarmee ze dit inzicht krijgen.

NEN 2580

Om de huur te bepalen heeft u zekerheid nodig over het verhuurbare oppervlak van een pand.
Onze bouwkundigen meten uw object in en stellen een NEN2580 rapportage conform de NTA 2581 op. Desgewenst inclusief verdeelcertificaat.

3D Visualisatie

U heeft de foto’s, de juiste maten en tóch is er nog twijfel of een pand ingericht wel passend is. Met onze 3D visualisaties is dit snel opgelost: we bepalen samen met u de inrichting en gaan aan de slag. Het resultaat is een schitterende 3D die elke twijfel weg neemt.


Bekijk de voorbeelden