3D Visualisaties

Uw vastgoed komt tot leven

door onze 3D visualisaties.

Lees meer

3D visualisaties
Onze 3D visualisaties geven u altijd perfect inzicht in wat de mogelijkheden zijn van een woning. Het maakt niet uit of de woning nog gebouwd moet worden of volledig uitgeleefd is. Alle visualisaties worden standaard geleverd op drukwerkkwaliteit. Als u een hogere kwaliteit nodig heeft dan is dat natuurlijk mogelijk. We richten de visualisaties in overleg met u op passende wijze in. Een klassieke woning vraagt een andere inrichting moderne starterswoning.

Hoge kwaliteit

 Scherp geprijsd


3D Plattegronden interieur

Een 3D plattegrond is de beste keuze voor een goed overzicht van de woning, zowel voor bestaande bouw als voor nieuwbouw.
U ziet in vogelvluchtperspectief precies hoe een volledig ingerichte verdieping er uit ziet.

Artist impression interieur
Een object herinrichten zonder een ingrijpende en kostbare verbouwing? Dat kan met onze digitale restyle. Op basis van uw wensen en de doelgroep bepalen we een passende inrichting van het pand. De potenties van een woning worden daarmee eenvoudig zichtbaar.
Artist impression exterieur
We bieden de 3D visualisaties ook voor nieuwbouwpanden. Uw kopers krijgen inzicht in de mogelijkheden van een woning die nog gebouwd moet worden. Op basis van de bouwtekeningen maken we een digitale impressie van het vastgoed.

Bekijk de voorbeelden

   
   
   
   
   
   
   

Mediapartners

Wij zijn Funda media Partner

Wij zijn partner van Floorplanner

Social

Tekenplan

Wiekenweg 56-G
3815KL Amersfoort
033 - 202 38 08
info@tekenplan.nl

Over ons

Visie
Team
Vacatures